Občerstvení a ubytování

Hotel a Švejk restaurant U Zeleného stromu

Stylová restaurace ve švejkovském duchu nabízí moderní českou kuchyni. Gastronomie je založena na kombinaci klasických českých pokrmů s moderním pojetím při využití kvalitních surovin. Hovězí maso v BIO kvalitě pochází z vlastní farmy v Železném Újezdě.

Hotel v domě U Zeleného stromu na historickém nepomuckém náměstí  je vybaven v kategorii *** Superior a nabízí 62 lůžek ve 27 pokojích. Jsou zde k dispozici jedno a dvojlůžkové, třílůžkové pokoje, rodinný pokoj a apartmá. Restaurace je rozdělena na klasickou švejkovskou restauraci s výčepem o kapacitě 50 míst. Haškův salonek s kapacitou 30 míst, secesní kavárnu s kapacitou 50 míst a letní zahrádku s kapacitou 70 míst. Součástí areálu je reprezentativní společenský sál, sálek ve stodole a hřiště pro míčové hry s umělým povrchem.

Vybavení apartmánu: 2 oddělené ložnice, koupelna, TV, internet

Ceny ubytování: 950 – 2000 Kč (pokoj/noc) včetně snídaně

Otevírací doba:

Recepce
6.00 – 21.00

Restaurace

pondělí-čtvrtek 11.00 – 22.30
pátek-sobota 11.00 – 24.00
neděle 11.00 – 22.00

Místo/adresa:

Náměstí A. Němejce 69, 335 01 Nepomuk
Ukázat na mapě

Kontakty:

Email: info@hotelnepomuk.cz
Telefon: (+420) 725 810 257 / (+420) 371 580 371

www.hotelnepomuk.cz

______________________________________________________________________________________________________________________

Restaurace a penzion Angusfarm Soběsuky

12622523_1041586579218061_1139774505951766067_o

Restaurace
Radost z opravdového jídla…

Jsme rájem steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek.. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).

Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben. Nebojíme se však zapojit i suroviny od farmářů z Německa, Francie nebo Itálie.

Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína ke konkrétním pokrmům z našeho vinného sklepa.

Po jídle si můžete nebo nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.

Pension
Pension je vybudován v půdních prostorách restaurace. Vůně dřeva a levandule, výhled na lesy a střechy venkovských stavení, vás naplní pocitem sounáležitosti s přírodou. V apartmánu s infrasaunou můžete zažít romantickou noc s koupelí v bylinkových esencích. Společný prostor je tvořen zimní zahradou a letní terasou na jižní stranu. Do pensionu se vejde 20 osob, po domluvě možnost rozšíření ubytovací kapacity až na 40 osob.

Stodola
Venkovská stodola je součástí restaurace a pensionu Angusfarm Soběsuky. Servis je tak kompletní – vynikající jídlo a pití, ubytování, technické zázemí…

Vytvořili jsme pro vás prostor s jedinečnou atmosférou. Držíme se tradic, proto jsme při rekonstrukci pracovali jen s přírodními materiály – dřevo, kámen, pálená cihla, hliněná omítka s příměsí levandule… Nebáli jsme se vytvořit kontrast mezi luxusem (křišťálové lustry) a přírodními materiály. Když se v krbu rozhoří oheň, na stole najdete báječné jídlo z našeho masa plemene Angus, sedíte s přáteli, popíjíte dobré víno z našeho sklepa, nechce se vám domů. A o to nám jde. Přijďte a buďte u nás jako doma.

Konferenční prostory
Chystáte se pořádat seminář nebo konferenci? Chcete propagovat svůj produkt? Stodola se dá vhodně propojit s naší seminární místností.

Otevírací doba:

Pondělí – čtvrtek
11.30 – 22.00
Pátek, sobota
11.30 – 23.30
Neděle
11.30 – 22.00

Místo/adresa:

Soběsuky 9, 335 01 Nepomuk
Ukázat na mapě

Kontakty:

Email: sobesuky@angusfarm.cz
Telefon: (+420) 724 744 740

www.angusfarm.cz

______________________________________________________________________________________________________________________

Sokolovna Nepomuk

sokolovna6

Příjemná restaurace se zajímavými interiéry a domácí kuchyní se nachází v oblíbeném kulturním objektu vedle tenisových kurtů. Kapacita restaurace je 50 míst a je tak vhodná k pořádání soukromých či firemních akci. K  pronajmutí pro velké společenské akce, plesy, koncerty či svatební hostiny slouží velký sál s balkonem a celkovou kapacitou až 250 osob. Sál je vybaven svým vlastním zázemím pro občerstvení, ozvučovací a světelnou a promítací technikou.V prostorách jeviště se nachází multifunkční lezecká stěna s možností zapůjčení lezeckého vybavení.

V prvním patře budovy se nachází Sport bar s kapacitou kolem 50 osob. Můžete si zde zahrát kulečník, fotbálek nebo sledovat sportovní přenosy. K dispozici je také Juke box. Otevřeno je pátek – sobota od 18.00 do 02.00 hodin.

Další prostory pro pořádání menších rodinných oslav, firemních večírků, prezentací, degustací a rautů nazývané jako VIP salonek jsou ideální pro uzavřenou společnost do 40ti osob. Salonek disponuje vlastním zázemím pro občerstvení (pípa, kávovar a vinotéka). Výhodu je kvalitní ozvučení s možností využití audiovizuální techniky. Salonek si můžete zarezervovat na tel. čísle: +420 775 261 101.

Pro motoristy a cyklisty nabízíme parkoviště přímo vedle objektu

Otevírací doba:

pondělí-čtvrtek 11.00-22.00
pátek 11.00-24.00
sobota 11.00-24.00
neděle 11.00-22.00

Místo/adresa:

U Sokolovny 308, 335 01 Nepomuk
Ukázat na mapě

Kontakty:

Email: info@sokolovnanepomuk.cz
Telefon: (+420) 777 130 921

www.sokolovnanepomuk.cz

______________________________________________________________________________________________________________________

Hostinec Na Knárovce

Hostinec pod zámkem Zelená Hora provozuje již 300 let rodina Knárů.

Příjemné posezení v nově zrekontruovaných prostorech původního hostince.

knarovka_2017_2

Místo/adresa:

Klášter 18, Nepomuk

facebook.com/navyskocilce/